035 - 693 9000
Klik hier om direct je online-executeur te benoemen
Er hangen nadelen aan het eeuwige leven.
Regel nu je digitale nalatenschap.

Online-executeur benoemenEr is leven na de dood. Als je niets regelt leef je na je dood door op Facebook en andere sociale media. Soms met pijnlijke gevolgen voor de mensen die van je houden. Je nabestaanden kunnen niet eenvoudig je account verwijderen of wijzigen. Om dit te regelen hebben wij de online-executeur.

Voorkom dat je online verder leeft
Ruim zeven miljoen Nederlanders zijn actief op sociale media. Ze staan actief in het leven en zijn online verbonden met miljoenen anderen. Maar wat gebeurt er met het online leven als een Twitteraar of Facebooker overlijdt? Voor nabestaanden is het een hele toer om een account van een overledene te verwijderen of in te richten als een gedenkpagina. Want de inloggegevens van de overledene zijn meestal niet bekend en zonder die gegevens hoef je bij de meeste sociale mediaorganisaties niet aan te komen. Ook weten veel nabestaanden niet eens precies in welke sociale netwerken de overledene actief was.

Benoem een online-executeur
Om te voorkomen dat je online in het oneindige verder leeft, biedt RijksBredius Notarissen je de mogelijkheid om een online-executeur te benoemen. Je wijst iemand aan die je helemaal vertrouwt en je geeft diegene de specifieke taak om na je overlijden al je online accounts op te heffen of tijdelijk te beheren. Ook kun je de online-executeur vragen om van bijvoorbeeld jouw Facebookaccount een tijdelijke herdenkingspagina te maken. De online-executeur mag dezelfde persoon zijn als de gewone executeur, maar je mag ook iemand anders benoemen.

safeincloudMeer dan social media
Steeds meer mensen hebben een groot deel van hun gegevens, foto’s en administratie uitsluitend digitaal of in de cloud. Zo is bijvoorbeeld de kans aanwezig dat er vermogensbestanddelen bij de verdeling van de nalatenschap vergeten worden doordat niemand ervan af wist.

 

Benoem een online-executeur, nu voor slechts 99 euro!

Tot 1 augustus aanstaande kun je bij RijksBredius een online-executeur benoemen voor 99 euro. 
Aanvraagformulier