035 - 693 9000

Dave Volmer

Dave Volmer

Dave Volmer

Notaris, EPN-lid

Contact

035 694 33 31

 

grotiusGespecialiseerd in het familierecht en estate planning.

Dave is in 2001 in de algemene notariële praktijk begonnen. In de periode 2004 tot 2008 is hij voor het eerst werkzaam geweest in het Gooi. Op dit kantoor heeft hij zich gespecialiseerd in het familierecht en estate planning. Van 2008 tot 2013 is hij op een gerenommeerd Amsterdams notariskantoor werkzaam geweest. Hier heeft hij zijn specialisme familierecht en estate planning verder ontwikkeld. In deze periode heeft hij ook de Grotius specialisatieopleiding estate planning voltooid.

Sinds 2013 is hij weer werkzaam in het Gooi en verbonden aan RijksBredius Notarissen. Hij is lid van de Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN). Dave is als notaris de opvolger van René Meyer, één van de grondleggers van de specialistenvereniging EPN.

De Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN) is de oudste en de grootste notariële specialistenvereniging. De EPN is opgericht op 29 juni 1999 vanuit de behoefte onder notarissen en kandidaat-notarissen om de kennis en de kwaliteit van notariële estate planners te bevorderen. De EPN waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden, speelt in op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en wetgeving en bevordert de praktijkontwikkeling. Dit doet zij in nauw overleg met de KNB; waar nodig trekken de EPN en de KNB samen op.